Välkommen till Trollabo kvarn & vår blogg

Nu ska jag alltså ta mina första stapplande steg som bloggare, känns lite nervöst får jag erkänna, men det ska nog gå bra.

Tanken med bloggen är att ni ska få följa oss på Trollabo Kvarn i allt som händer med bröllop, catering, julbord och mycket, mycket mera. Dessutom kommer jag att dela med mig av en del recept & tips.

Medan jag har dukat, städat & burit bord har Johan kokat fudge i köket. Ni skulle känna hur det doftar i hela Kvarnen, mmmm. Sedan har vi  det där att låta bli att smaka på ljummen chokladfudge, inte helt lätt.Johan skär vår underbart goda smörkola fudge

Helgen som kommer väntar kusinträff med ett 50-tal gäster & på söndag blir det som vanligt söndagsmiddag med kakbuffé.

Kakbuffé betyder bakning, så imorgon blir det till att baka ut bullar & göra små kakor sedan har vi några gäster den här veckan som meddelat att dom är glutenintoleranta  så därför tänkte jag baka maränger, koka pannacotta & göra parfait. Dessutom har Johan bakat en vit chokladmousse tårta med saffran, MUMS! Den är nästa onödigt god.

Vitchokladmousse tårtaHa en härlig helg!

Anna

Liknande inlägg:

En reaktion på “Välkommen till Trollabo kvarn & vår blogg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *