Träning och hälsa på Trollabo Kvarn

Sista april förra året tog mitt liv en en ny och spännande vändning när jag träffade Chatrine Schander Ljungquist som blev min coach och tränare. Jag ändrade på min kost och började äta, fick till nya sunda vanor som innehöll daglig motion och resultaten kom snabbt i form av bättre kondition, starkare muskler och minskat midjemått och jag kände mig verkligen motiverad.035

Som alla som upptäcker något nytt vill man dela med sig till andra så de också ska få uppleva samma häftiga känsla. Så i höstas hade Chatrine & jag en inspirationskväll på Kvarnen med fokus på kost och träning, kvällen blev väldigt lyckad och vi fick mycket positiv respons. Kvällen gav oss blodad tand och bestämde oss för att nästa gång kör vi en hel dag med mer av allt – träning, föreläsning och mat!

Och nu är det äntligen dags, den 13 april kör vi en heldag med god mat, träning och inspirerade föreläsning. Igår var Chatrine här för att reka lite och vi kombinerade mitt träningspass med en promenad i de vackra Hudeneskogarna, promenaden gav rosiga kinder och många skratt, träningen gav ömmande rumpa och ljumskar.

Men nu vet jag lite mer om dagen och upplägget, jag tror jag vågar lova att alla kommer hitta sin utmaning. Chatrine jobbar med funktionell träning så att det kommer bli en dag där du får utmana dig själv på dina villkor kan jag lova. Ni kommer inte att behöva hålla mitt snigeltempo 🙂

Vi kommer börja med ett stretchpass som även kommer fungera som lite uppvärmning sedan blir det mellanmål012 och genomgång av dagen, därefter väntar 1 timmes styrkepass bland stock och sten. När vi är lagom möra i armar och ben tar vi oss tillbaka till kvarnen för en god nyttig och närande lunch. Efter lunchen får maten smälta lite medan vi lyssnar på ett föredrag med tips om träning och kost. Sen kommer den riktiga utmaningen för mig, konditionspasset. Ni andra som är med kan väl försöka plocka upp mig om jag ligger i nått dike och inte orkar röra mig mer så jag kommer med på promenaden tillbaka till Kvarnen och det avslutande fikat.

Några saker att tänka på:

  • Vi kommer var ute hela dagen så välj bra kläder
  • Bra handskar vi kommer träna på på marken, Chatrine har med liggunderlag men det kan vara skönt att ha något på händerna
  • Meddela om ni har någon specialkost eller allergi, alla måste bli mätta så vi orkar träna
  • Ombyte, vi har beställt sol men ibland kan det bli miss vid leveransen
  • Meddela om du har problem med några rörelser, dålig rygg, ont knä eller något annat

Hela dagen kostar bara 500:- så passa på att skämma bort dig själv med en riktig energiboost, anmäl dig på info@trollabokvarn.se

Hoppas vi ses!

//Anna

 

 

Liknande inlägg:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *