Tårtbud till Borås

Torsdagar betyder tidig uppstigning, det är nämligen nödvändigt för att kunna vara på plats i Borås vid halv sju för frukostmöte. Idag agerade jag dessutom tårtbud då en av mina BNI-kollegor skulle överraska en kund med fika i eftermiddag. Men det blev inga vanliga kanelbullar (gott det också) utan vår lyxigt goda Vita chokladtyffelkaka, hoppas dom tycker lika mycket om den som jag gör. Fick också en spännande förfrågan om att använda vår goda fudge som give away med  egen företagslogga på påsarna. Roligt med nya uppslag!

Nu har jag kommit tillbaka & passar på att stjäla till mig några minuter med en kopp te medan jag uppdaterar er på vad som händer här på Kvarnen under tiden bakar Sarah cockies & Johan citron gravar lax samtidigt som han koka både Chokladfudge & Smörkolafudge. Ni hör jag kan gott ta en liten paus dom jobba ju för mig också 🙂

Igår hade vi en grupp från Rotary i Vara här på middag, ett trevligt & glatt gäng som fick äta Johans egen favorit buffé – ja den heter just så Johans favoriter – och dom var mycket nöjda med kvällen. Vi hade en liten premiär igår nämligen premiärförsäljningen av vårt knäckebröd. För nu tror jag att vi börjar hitta recept som fungerar & som går hyfsat snabbt att baka, för det är ju så med mig jag vill att det ska vara enkelt, roligt & gå fort. Inga små krav med andra ord.

Nu får jag väl snart återvända till köket innan Johan & Sarah undrar var jag tagit vägen.

Ha en bra dag allihop!

//Anna

Liknande inlägg:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *