Rosalandet lunch på Trollabo Kvarn den 4 oktober

I flera år har jag funderat på hur vi ska kunna bidra till insamlingen till bröstcancer forskningen men som det ofta är i mitt liv händer det så mycket annat att man inte riktigt hinner med allt man skulle önska.

Under det senaste året har cancern varit väldigt nära mig och livet har varit tufft på flera plan därför blev jag så otroligt glad när jag för några veckor sedan fick ett mail från Peter Jarl. Här är ett utdrag från det mailet:

”Jag heter Peter Jarl. Jag bor i Helsingborg och jag arrangerar en insamlingscykling, ROSALANDET, till förmån för bröstcancerfonden. Den går från Riksgränsen i norr till Helsingborg i söder via Stockholm och Göteborg. Start den 22 september och målgångsfest den 6 oktober på Lauritz lokaler i Helsingborg. Ca 250 mil som ska cyklas på 15 dagar. Det här projektet har kommit till på grund av att min fru Carolina fick diagnosen bröstcancer för ca ett år sedan. Jag känner att jag vill vara med och hjälpa till i kampen mot bröstcancer och efter som jag gillar att träna och att cykla dök den här tanken upp.”

Hans fråga till oss var om vi kunde sponsra hans team med lunch när dom passerad Hudene och det ville vi självklart. Men det kändes lite för enkelt så efter lite spånande bestämde vi oss för att ordna en Rosalandet lunch i samband med att Peter & hans team kommer till oss. Så boka in torsdagen den 4 oktober för en viktig & god lunch. Vi kommer att servera en svensk grillad kycklingfilé med rostade rotsaker och grönpepparsås dessutom blir det salladsbuffé med nybakat bröd och som avslutning kaffe och kaka. Pris: 95:- (25:- går till Rosalandet)

Så vår tanke är att göra det enkelt för dig och alla andra ett bidra till bröstcancerforskningen. Kom och ät en riktigt god lunch och bidra samtidigt till Rosalandets insamling. Passa på att luncha med bästa kompisen eller bjud ut dina viktigaste kunder ju fler vi blir desto mer pengar till forskningen kring bröstcancer.

Ett stort tack till Peter Jarl för att du gick från tanke till handling & varmt välkomna till oss på Trollabo Kvarn. Tack vare dig blir det äntligen av att vi också bidrar i kampen mot cancer!

//Anna

Liknande inlägg:

  • Det här är ett nytt ämne, finns inga liknande inlägg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *