Rosa rosa rosa

Idag var det äntligen dags för de tappra riddarna av Rosalandet att besöka oss på Trollabo Kvarn. När de kom fram till oss hade dom cyklat 210 mil och på lördag är deras långa resa slut när dom efter 250 mil rullar in i Helsingborg. När jag fråga vad som stod på önskelistan då svarade initiativtagaren Peter Jarl: ”En kram från mina barn” då kom det en tår i mitt öga. Att lämna sin familj för att cykla genom Sverige och samla in pengar till Bröstcancerfonden är stort.

Vi på Trollabo Kvarn är stolta & glada att vi fått vara en liten, liten del av deras häftiga resa. Genom att skänka 25:- per lunch och gästernas extra bidrag kan vi stolt bidra med 2000:- till Rosalandet-insamlingen. Vill du också vara med och bidra så sätt in ditt bidrag på BG 900 59 19 och märk betalningen med ”Rosalandet”

Inför dagens lunch har vi frossat i rosa på Kvarnen, helt underbart!

Rosa rosor

Rosa servetter

Rosa chokladbollar

Rosa bröd, eller i alla fall rosa deg 🙂

Brödet blev väldigt gott och med rosa prickar.

Tack till alla er som på ett eller annat sätt bidragit till en mycket lyckad lunch. Det gör vi om nästa år igen!

//Anna

Liknande inlägg:

  • Det här är ett nytt ämne, finns inga liknande inlägg.

3 reaktion på “Rosa rosa rosa

  1. Bortsett från att ni förgyllde deras dag och överträffade deras förväntningar, samtidigt som ni bidrog till en god sak så är jag alldeles SÄKER på att ni har haft underbart roligt när ni fått låta fantasin flöda. Kan riktigt se er ”gå loss” i köket och matsalen när ni färgmatchat såväl rosa bröd, som bakverk dukning och blommor! Det gillar jag – och alla era gäster!

  2. Det var ett fantastiskt bemötande vi fick 🙂
    Jag kommer cykla upp från Göteborg någon dag framöver när väder och temperatur tillåter för en kakbuffé 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *