Min hjälte gästade vår kakbuffé

Måste bara dela med mig av min nya hjälte, Gábor Kugler, som igår söndag kom till oss på Trollabo Kvarn för att njuta av vår fina kakbuffé. Inget konstigt med det, det var det många som gjorde. Det som skilde Gábor från våra övriga gäster var att han kom på cykel från Göteborg en liten nätt resa på 9,5 mil eller 3,5 h ENKEL resa. Sånt imponerar verkligen på mig, för mig brukar en cykeltur betyda en tur till kiosken eller ev. till Herrljunga.

Hungrig & lite små trött gjorde Gábor verkligen sitt bästa för att njuta av hela vår härliga kakbuffé & jag konstaterade att en annan fördel med att cykla till oss är att man kan njuta av ett glas rosé innan man åker hem igen utan att fundera på vem som ska köra. Jag rekommenderar er verkligen att kolla in Gábors blogg med fina bilder & karta om ni också blir sugna på en cykeltur.

 

 

Men till oss på Trollabo Kvarn är ni hjärtligt välkomna oavsett hur ni transporterar er & en fika i vacker miljö är bra för alla sinnen.

Ha en bra dag! //Anna

Liknande inlägg:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *