Matlagningskväll rolig teambuilding på Trollabo Kvarn

Idag kom äntligen vår skylt & jag menar äntligen för nu har vi jobbat med Kvarnen sedan 2007 och nu börjar ännu några bitar att falla på plats. Den blev så fin och jag är nästan löjligt stolt över den. Nu hänger den på vår nya mjölkpall och det saknas bara lite blommor & några mjölkkannor.

Ikväll har Johan haft en personalgrupp på matlagningskväll. Det innebär att man under Johans ledning får laga en tre rätters middag. Ett trevligt sätt att lära känna sina kunder & kollegor under lite annorlunda former. Kvällens gäng lagade: Sparris med gubbröra # # # Mixed grill med salt bakade potatis, avokado & jordgubbssallad & två såser # # # Rabarberconsumé med kardemummakräm

Vill du veta mer så ring mig så berättar jag mer 0513-233 24

Nu säger jag god natt och önskar er alla en god natts sömn!

//Anna

P.S. Imorgon är det premiär på årets MC fika så nu håller jag båda tummarna för uppehåll & helst lite värme imorgon.

 

Liknande inlägg:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *