Kalashelg på Trollabo Kvarn

Bara för att det varit mässa så betyder inte det att det varit stiltje på Trollabo Kvarn snarare tvärtom skulle jag säga.

I fredags hade vi ett företag som skulle tacka av en kollega och gjorde det med en trevlig fonduekväll hos oss på Kvarnen. Fondue är ett trevligt och gott sätt att umgås, middagen har en förmåga att dra ut på tiden när alla ska laga sin egen mat, det ger en avspänd stämning och lockar till många skratt. Som den stora dessertälskare jag är tycker jag att alla festliga måltider bör avslutas med en smarrig dessert, gästerna i fredags fick:

038

Vaniljparfait med maränger varm chokladsås så enkelt och så gott.

Champagne (800x475)

I lördags var det mer festligheter på gång, ett 60-årskalas med lite påsktema, så när mässan stängde kastade jag mig hem för att hinna ta emot gästerna. Det blev en så varm och trevlig kväll, en sån där kväll som gör att det känns ok att jobba 16 timmar för man somnar ändå med ett leende på läpparna. Känner en sån tacksamhet varje gång någon ger oss förtroendet att vara en viktig del av deras firande oavsett om det är födelsedag, dop, bröllop eller begravning och när man känner att man bidragit till att göra dagen eller kvällen extra minnesvärd är det värt alla timmar och all planering.

tomat & avokadosallad (640x800)Tomat & avokadosallad

lammfärsbiffar (731x800)Lammfärsspett

Dukning2 (800x752)

Påskkänslan fick vi genom att duka med gult, lila & grönt

Påskliljor (562x800)

I söndags var det söndagsmiddag som vanligt och nu är det nog vår på riktigt för vi hade våra första cykelgäster för året. Cykelgäster är nog de mest tacksamma fikagäster man kan ha för om du har cyklat 5-6 mil är en kakbuffé perfekt och det finns inget dåligt samvete bara njutningen av nybryggt kaffe och smarriga bullar och kakor.

Cyklar (800x572)

Nu är nästa mål påsken, välkomna då!

//Anna

 

Liknande inlägg:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *