En kakbuffé från himmelriket

Varje söndag mellan 12.00-17.00 dukar vi upp vår stora kak- & dessertbuffé med kakor, bullar, paj, cheese cake, tiramisu, tårta och massor av annat gott. Vi är noga med att allt vi serverar på vår kakbuffé är bakat i vårt kök, inga halvfabrikat behöver göra sig besväret. Precis som med maten vi serverar är vi noga med råvarorna när vi bakar, vi bakar inte bara med smör och kärlek utan också med KRAV märkta ägg och ekologiskt mjöl.

Att miljön vi erbjuder är mysig och inbjuder till långa samtal gör det bara ännu bättre förstås, så även om du inte blir den lyckliga vinnaren tycker jag att du ska göra en utflykt och unna dig en riktig lyxfika här på Trollabo Kvarn.

Pris: Kakbuffé inkl kaffe 100:-  kakbuffé barn (t.o.m. 12 år) inkl. saft 50.-

Vi är väldigt stolta över vår kakbuffé och nu vill vi ge fler möjlighet att prova den. Genom att lämna en kommentar här på bloggen är du med i utlottningen av ett presentkort på kakbuffé för 4 personer (värde 400.-) Den lyckliga vinnaren utses den 1 mars.

Lycka till!

Liknande inlägg:

60 reaktion på “En kakbuffé från himmelriket

 1. Trollabo Kvarns kakbuffé är så generös, inspirerande och suveränt god att jag verkligen uppmanar alla att planera in en söndagsutflykt till Hudene och Trollabo. Unna er en god och vällagad lunch och avsluta med kakbuffén. Få saker kan vara lika prisvärda! PS: Missa inte Tiramisun…….

 2. Ett fantastiskt utflyktsmål, till en mysig gammal kvarn där brasan sprakar i den öppna spisen, en underbar lunch o sedan pricken över i:et en helt ljuvlig kakbuffé, kan det bli bättre!

 3. Ni är helt otroliga som gör allt från grunden, själv så är jag inge vidare på att baka men skulle verkligen vilja få chansen att vinna och riktigt frossa loss med familjen på eran kakbuffé.Kram till er.

 4. Åh alla mina sinnen vill vinna detta!
  Vore underbart att bjuda med mina föräldrar som alltid ställer upp och finns på alla sätt och vis. <3

 5. Hej.. självklart vill jag vinna detta. När man är där och äter söndagsmiddag är man ju så mätt att man inte orkar äta av allt man egentligen skulle vilja på det underbara kakbordet. Nu har jag ju dessutom mer plats i magen efter att dottern tittade ut straxt före nyår. Hon gjorde som jag sa och stannade kvar tills jag ätit av julbordet hos er 😀

 6. Ser verkligen läskande gott ut med alla goda bakverk här på bloggen
  Skulle vara perfekt ställe för tjej gänget att sitta ner ock njuta av alla läckerheter samtidigt som vi kan diskutera alla livets frågor i härliga miljö

 7. Den varma och mysiga känslan infinner sig så fort man klivit in genom dörren. Sen att få njuta av både god mat och mysig miljö på ett och samma ställe är ju perfekt!
  Kvarnen bör ses i alla dess skepnader, sommar, höst, vinter och vår!
  Ett riktigt smultronställe!

  • GRATTIS FRIDA! Du har vunnit kakbuffé för fyra personer, ser fram emot att se dig hos oss snart.
   Kram från oss på Kvarnen

 8. Åh, hade ju varit underbart att få komma och mumsa med några goda vänner hos er!! Vill så klart gärna vinna!! 😉

 9. Åååå hit skulle jag vilja ta familjen på en utflykt, buffén ser väldigt god ut. Säkert samma höga klass som på julbordet som va fantastiskt!!

 10. Ohh, mer än en kaka, vill jag smaka! en hel buffé…tro deee! =)

  Givetvis vore jag superglad över att vinna, och min son ännu gladare..:)

 11. om någon undrar var kakor Paradiset ligger så är svaret…Paradiset ligger i en liten trollabokvarn som luktar vanilj, choklad, jordgubbar och andra tusen doftar som luktar himmelskt gott och värmer igen och igen min mun och mitt hjärta.

 12. Det kunde vara trevligt att hälsa på er en söndag.
  Och ännu trevligare om man vann en buffévinst så man kunde dela med sig till resten av familjen ;))

 13. Så fruktansvärt gott med kakbuffe’. Svårt att välja, men fördelen är att man kan äta av allt eftersom det är lagom stora bitar av det som man inte själv bestämmer storleken på. Mums!

 14. Ser helt underbart ut! Fika är min absoluta favoritsysselsättning å skulle gärna ta med ett par fikavänner å testa era godsaker!!

 15. ÅÅÅ detta har jag och mina tre vänninor pratat om hur länge som helst att vi ska åka och äta kakbuffe hos er men det blir ju aldrig av. Hade varit så kul att vinna så jag kunde få bjuda med dem.

 16. Har länge pratat om att vi skulle prova er kakbuffé, men har inte fått sparken i ändan och kommit iväg 🙁 Men om jag skulle vinna skulle jag garanterat få den där lilla skjutsen och komma och prova hos er. Det ser ju så fantastiskt gott ut på era bilder….

 17. Har varit vän länge men inte haft glädjen att besöka er. Va vore då bättre än en tidig vårsöndag på Trollabo Kvarn med er otroliga kakbuffe och ett par barnbarn som är riktiga kakmonster?

 18. Skulle vara fantastiskt att kunna bjuda med sig ett par goda vänner till er mysiga kvarn för att njuta o ha de gött!

 19. En liten vårutflykt med familj till er och den fantastiska kakbuffén skulle sitta fantastiskt fint! Det ser så smarrigt ut….!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *