Gymnasiearbete deluxe

Vi har haft glädjen att få vara bollplank till avgångseleverna på Herrljungas Hotell & Restaurangprogram när dom genomfört sitt gymnasiearbete. Det har varit en lång och spännande resa fram till fredagens femrättersmeny. Vi är verkligen imponerade av vad våra elever levererade och den uppfattningen tror jag vi delar med kvällens alla gäster.

Lila bordsdekorationerDryckesmenyLila dukning

Kvällen hade ett lila tema, härligt vårigt.

imageJordärtskockssoppa med parmalindad pilgrimsmussla

imageKycklingleverterrin med ljummen äppelsallad samt saltrostade valnötter

imageSom en liten smakrensare före varmrätten servades den här ljuvligt goda Blodgrapessorbet

LammfiléÖrtpanerad lammfilé serverad med potatiskaka samt balsamicosås

OstbrädaSedan kom osten, varsamt lagrade ostar noggrant utvalda av Sivans ost

Creme bruleDesserten var min absoluta favorit en krämig Crème Brûlèe med flamberad fruktsallad, så gudomligt gott.

imageNi gjorde verkligen ett storartat jobb och vi önskar er all lycka till i framtiden och ser med glädje fram emot nya samarbeten med restaurangprogammet.

Liknande inlägg:

  • Det här är ett nytt ämne, finns inga liknande inlägg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>