Fira påsken hos oss på Trollabo Kvarn

Lagom till påsk brukar vi plocka fram våra utemöbler men i år får det nog vänta lite för vårvärmen dröjer visst lite till.

Blommor (800x598)Precis som vanligt börjar vi påsken på Trollabo Kvarn med Skärtorsdagspub i år spelar Cliffhanger. Kvällen börjar med en läcker påskbuffé och där är det redan helt fullbokat, jätteroligt. Idag ska Johan få stötta upp Kvarnen med lite extra stolpar så det är säkert att dansa & hoppa. Bandet börjar spela vid tio ungefär sen kör vi så det ryker fram till klockan ett. Kom och hjälp oss att få Kvarnen att gunga!

Efter en pubkväll brukar man bli rätt sliten så på långfredagen & påskafton tänker vi fira påsk med familj och vänner. Påskharen behöver lite hjälp, ägg ska målas och påsktårtan ska bakas.

påskägg2 (800x754)Sedan är vi tillbaka med full kraft på påskdagen och annandagpåsk då vi har söndagsmiddag & kakbuffé. På menyn står det: Tartar på rökt lax serveras på salladsbädd # # # Rosépepparbakad lammstek med potatiskaka samt rödvinssås # # # Stor kak och dessertbuffé

Vitchokladmousse tårtaOm ni vill fika är det bara att komma förbi men vill ni äta söndagsmiddag är det bäst att boka bord så ni säkert får plats. Lite extra påsktema blir det förståss på vår kakbuffé med påsktårta, påskbakelser & min favorit vitchokladmousse tårta, vackert gul namnet till trots. Johan har beställt de sötaste små påskkycklingar som vi ska dekorera med.

Men oavsett om vi ses i påsk eller inte vill jag önska dig en riktigt glad påsk hoppas den blir trevlig och rolig på alla vis.

//Anna

Liknande inlägg:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *