Fest, catering & söndagsmiddag

Vilken fantastisk helg vi haft här på Trollabo Kvarn.I fredagskväll tog jag & Johan ledigt & bjöd tillsammans med vännerna Frida & Niclas in till fest med god mat & massor av dans. Kvarnen är en underbar byggnad för fest & själv dansade jag tills benen inte orkade längre (& dj:n ville gå hem) så jag  var en lite halvtrött när vi skulle ta tag i söndagens förberedelser på lördag förmiddag.

Men bullarna blev utbakade & ställda i kylen för jäsning över natten & vi hann även börja förbereda för dagens catering. Eftersom det var lördag betyder det att vi hade lite extra hjälp i köket av våra fina tjejer som hjälpte till med bakning & kanske framför allt provsmakning.

 

Idag har det varit full fart minst sagt, närmare 70 gäster har ätit & knappt 20 hade fikafrossa på vår kakbuffé. På kakbuffén fanns mina favorit småkakor alla kategorier farmors Bregottkakor som jag hade tänkte att ni skulle få receptet på, men det fick jag inte med mig hem så det får vänta till nästa gång. Förutom de vanliga söndagsbestyren  skickade vi iväg en buffé med massor av godsaker på bl.a. Bohus crêpes & Gäsenepaj. På söndagsmiddagen serverade vi en Sparrismousse med räkor & ägg # # # Svensk helstekt biff serverad med konjaksdoftande murkelsås samt potatishalvor # # # Stor kak- & dessertbuffé.

 

Medan vi vänta på att de sista gästerna skulle skulle gå hem fick Sarah packa vår nya fudge med choklad & baileys, den är sååå god!

Imorgon väntar lite ledighet men redan på tisdag är vi tillbaka med söndagsmiddag & kakbuffé igen, varmt välkomna då!

//Anna

Liknande inlägg:

2 reaktion på “Fest, catering & söndagsmiddag

  1. Hej på er,Trollabor.
    Jag läste er meny för denna söndag och hade svårt att slita mig från att åka ned till er, fint kött med ljuvlig murkelsås, kan man stå emot? Svårt! Sedan fudge, jag måste ned snart 😉
    Tack för era trevliga websidor. Vi ses nog snart!
    Mvh/ en real birdien

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *