Påsk på Trollabo Kvarn

påskägg2 (800x754)Vi har firat påsk ordentligt här på Kvarnen, vi gör ju ingenting halvdant.

Redan på skärtorsdagen drog vi igång med den traditionsenliga Skärstorsdagspuben, en kväll som brukar få Kvarnen att gunga ordentligt. I år hade vi Cliffhanger på scen men innan dess serverade vi en god påskbuffé. Varje år blir vi lika imponerade av att vi har så trevliga gäster, inget gruff eller bråk utan bara glada och partysugna människor som har kommit för att träffas, dansa och skåla med varandra.

PåskbufféPå påskafton levererade vi middag till en överraskningsfest i Falköping. Jag har en dubbel relation till det här med överraskningsfester, som det kontrollfreak jag är det något av ett skräckscenario att bli ”utsatt” för det. Samtidigt är det bland det roligaste jag vet att överraska andra. Lördagens överraskningsfest blev jättelyckad och födelsedagsbarnet blev precis så överraskad som det var tänkt och maten gjorde succé.

Lite eget påskfirande hann vi också med, en äggjakt till våra tjejer och en riktigt god middag med lite bubbel blev det hemma hos familjen Falk.

Förrätt hemma hos ossPåskdagen och annandagen var det en strid ström av gäster som besökte oss för att äta och fika. Det underbara vädret gjorde att vår uteservering var välbesökt. Roligt också att det var många motorcyklar ute på vägarna och några av dom hälsade på hos oss. Men helgens finaste motorfordon var den här underbara gröna bilen, jag blev riktigt kär och med tanke på att över 240 personer har gillat bilden på Facebook är jag inte ensam.

165Nu har vi varit lite lediga och laddar om inför helgen som kommer.

 

Liknande inlägg:

Fira påsken hos oss på Trollabo Kvarn

Lagom till påsk brukar vi plocka fram våra utemöbler men i år får det nog vänta lite för vårvärmen dröjer visst lite till.

Blommor (800x598)Precis som vanligt börjar vi påsken på Trollabo Kvarn med Skärtorsdagspub i år spelar Cliffhanger. Kvällen börjar med en läcker påskbuffé och där är det redan helt fullbokat, jätteroligt. Idag ska Johan få stötta upp Kvarnen med lite extra stolpar så det är säkert att dansa & hoppa. Bandet börjar spela vid tio ungefär sen kör vi så det ryker fram till klockan ett. Kom och hjälp oss att få Kvarnen att gunga!

Efter en pubkväll brukar man bli rätt sliten så på långfredagen & påskafton tänker vi fira påsk med familj och vänner. Påskharen behöver lite hjälp, ägg ska målas och påsktårtan ska bakas.

påskägg2 (800x754)Sedan är vi tillbaka med full kraft på påskdagen och annandagpåsk då vi har söndagsmiddag & kakbuffé. På menyn står det: Tartar på rökt lax serveras på salladsbädd # # # Rosépepparbakad lammstek med potatiskaka samt rödvinssås # # # Stor kak och dessertbuffé

Vitchokladmousse tårtaOm ni vill fika är det bara att komma förbi men vill ni äta söndagsmiddag är det bäst att boka bord så ni säkert får plats. Lite extra påsktema blir det förståss på vår kakbuffé med påsktårta, påskbakelser & min favorit vitchokladmousse tårta, vackert gul namnet till trots. Johan har beställt de sötaste små påskkycklingar som vi ska dekorera med.

Men oavsett om vi ses i påsk eller inte vill jag önska dig en riktigt glad påsk hoppas den blir trevlig och rolig på alla vis.

//Anna

Liknande inlägg: