Nu är det vår på Trollabo Kvarn

Nu är det klart, våren har kommit till Trollabo Kvarn och med den vårens första motorcyklar.

Årets första MC (640x478)Borden dukar vi med grönt & rosa

Vårdukning (640x471)På dessertbuffé fanns årets första rabarberpaj

Rabarberpaj (478x640)och en ny favorit rabarbercheese cake.

Rabarbercheese cake (640x640)På kvällens promenad kunde jag konstatera att snön nu är nästan helt borta på golfbanan så snart  får vi nog se fler vårtecken.

Hoppas ni har en härlig ny vecka som väntar på er!

//Anna

Liknande inlägg:

En kakbuffé från himmelriket

Varje söndag mellan 12.00-17.00 dukar vi upp vår stora kak- & dessertbuffé med kakor, bullar, paj, cheese cake, tiramisu, tårta och massor av annat gott. Vi är noga med att allt vi serverar på vår kakbuffé är bakat i vårt kök, inga halvfabrikat behöver göra sig besväret. Precis som med maten vi serverar är vi noga med råvarorna när vi bakar, vi bakar inte bara med smör och kärlek utan också med KRAV märkta ägg och ekologiskt mjöl.

Att miljön vi erbjuder är mysig och inbjuder till långa samtal gör det bara ännu bättre förstås, så även om du inte blir den lyckliga vinnaren tycker jag att du ska göra en utflykt och unna dig en riktig lyxfika här på Trollabo Kvarn.

Pris: Kakbuffé inkl kaffe 100:-  kakbuffé barn (t.o.m. 12 år) inkl. saft 50.-

Vi är väldigt stolta över vår kakbuffé och nu vill vi ge fler möjlighet att prova den. Genom att lämna en kommentar här på bloggen är du med i utlottningen av ett presentkort på kakbuffé för 4 personer (värde 400.-) Den lyckliga vinnaren utses den 1 mars.

Lycka till!

Liknande inlägg:

Matlagningskväll rolig teambuilding på Trollabo Kvarn

Idag kom äntligen vår skylt & jag menar äntligen för nu har vi jobbat med Kvarnen sedan 2007 och nu börjar ännu några bitar att falla på plats. Den blev så fin och jag är nästan löjligt stolt över den. Nu hänger den på vår nya mjölkpall och det saknas bara lite blommor & några mjölkkannor.

Ikväll har Johan haft en personalgrupp på matlagningskväll. Det innebär att man under Johans ledning får laga en tre rätters middag. Ett trevligt sätt att lära känna sina kunder & kollegor under lite annorlunda former. Kvällens gäng lagade: Sparris med gubbröra # # # Mixed grill med salt bakade potatis, avokado & jordgubbssallad & två såser # # # Rabarberconsumé med kardemummakräm

Vill du veta mer så ring mig så berättar jag mer 0513-233 24

Nu säger jag god natt och önskar er alla en god natts sömn!

//Anna

P.S. Imorgon är det premiär på årets MC fika så nu håller jag båda tummarna för uppehåll & helst lite värme imorgon.

 

Liknande inlägg: