Catering med mingelbuffé

Varje torsdag börjar jag morgonen med att åka till Borås för att gå på ett frukostmöte med mitt BNI-team det är ett roligt & energifyllt sätt att börja morgonen på & nu när det är ljust när klockan ringer går det ganska lätt att komma upp.

På Kvarnen gästades vi av ett härligt gäng från Borås, dom skulle börja med ett besök vid Hornborgarsjön för att titta på tranorna. Ugnsbakad lax med vitvinssås Tyvärr hade tranorna flyttat vidare så dom blev snuvade på den mäktiga upplevelsen. Istället kom dom lite tidigare till mig där dom fick en lunch med Ugnsbakad lax med vitvinssås & kokt potatis, innan de åkte vidare till Herrljunga Cider shoppade dom loss bland fudge, skorpor & nybakat bröd i Kvarnens skafferi.

Dagens roligaste uppdrag var en mingelbuffé som vi levererade Stayhards releasefest för Stayhard magasin. Jag tycker att Mingelbuffémingelmat & snittar är så kul det finns hur mycket som helst att hitta på. Idag fick dom # Chevrekräm på crostini toppad med rostade pinjenötter & rosmarin # Gazpachoshot # Tunnbröds rullar med skinka, färskost & örter # Chilimarinerade kycklingspett # Fruktfat #

Fruktfat

Imorgon står det bakning på schemat planerar att baka drömtårta, den klassikern brukar vara populär på kakbuffén sedan är det så smidigt att ha i frysen. Undra vad det blir mera?

Ha en skön helg!

//Anna

 

Liknande inlägg:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *