Bröllop i rött

I lördags hade vi ännu ett fantastiskt bröllop på Kvarnen. Varje år har vi ungefär 10 bröllop & med andra ord också 10 brudpar, alla bröllop är roliga & speciella på sitt sätt men ibland träffar man ett brudpar som fastnar lite extra i hjärtat. I lördags hade vi ett sånt brudpar, ett brudpar jag kommer minnas länge & med stor värme.

Helgens brudpar ringde ganska sent & hörde om vi hade möjlighet att hjälpa dom med deras bröllopsmiddag för det hade blivit lite ändrade planer. Vi gjorde som vanligt & bokade in ett möte där vi träffades & satt ner för att prata igenom önskningar & förväntningar på oss & på dagen. Så en lite små regnig söndag träffade vi Thomas & Eva, ett par som hade vuxna barn på varsitt håll och som träffats lite senare i livet. Att dom var kära gick inte att ta miste på, det fullkomligt lyste om dom och dom kunde inte hålla händerna från varandra. Kärleken var så varm & tydlig att jag bara kunde le där jag satt mitt emot och pratade om deras dag.

I alla våra bröllopspaket ingår det bordsdekorationer som vi försöker matcha med brudbuketten & på frågan vilken färg dom önskade kom svaret blixtsnabbt: Klarrött! Härligt tyckte jag & beställde klarröda bordsdekorationer. Men det var inte bara brudbuketten som var vackert klarröd, även Evas brudklänning var klarröd och en av de vackraste brudklänningar jag sett. Önskar att jag vågat vara så tuff när jag gifte mig 😉

Det blev en underbar kväll med massor av vackra tal, mycket kärlek och en och annan glädje tår, med andra ord precis som man önskar att ett bröllop ska vara. Sedan dansade dom till fötterna ömmade.

Givetvis fick dom en läcker bröllopsmiddag

Avokadomousse toppad med lime & ingefärsmarinerade räkor

Följt av: Rosa stekt lamm ytterfilé med timjan & vitlökssås samt färskpotatis

Middagen avslutades med Johans supergoda Tiramisu, MUMS!

Här kommer en bild på den vackra & goda bröllopstårtan som Nordpolen bakat.

Vi säger tack för att vi fick vara en del av er stora dag Eva & Thomas

 

 

Liknande inlägg:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *