Buffé och kontorssysslor

Igår var en rätt typisk dag på Trollabo Kvarn, den började med offert skrivande och slutade med glada gäster som njöt av en buffé. image

Det händer så mycket roligt just nu och vi  försöker få till alla bitar och jag hoppas vi får med allt. Igår jobbade vi med ett spännande julprojekt, en invigning och en födelsedagsfest, vi har verkligen omväxling i vårt arbete och det är så roligt.

Som vanligt på fredagar var det bakning på schemat, jag bakade bullar och passade på att prova en ny fyllning med vår goda chokladfudge i kombination med färskost, socker och kakao. Den sagolikt goda röran fyllde jag gifflarna med. Ska bli spännande att smaka på resultatet på söndag. Vi låter ju alltid våra bullar kalljäsa dom blir så mycket godare då, så just nu står alla bullar i kylrummet och gottar till sig innan gräddningen imorgon.

FocacciaPå kvällen serverade vi en för oss ny buffé som blev riktigt bra med lite smått och gott på bl.a. melon och fetaostsallad, kallrökt laxterrin och vårt nya favoritbröd – focaccia med massor av olivolja samt soltorkade tomater & fetaost. Så gott!

Ikväll ska Johan ha ett sällskap som firar födelsedag på matlagningskväll men först ska vi njuta av det vackra vädret.

// Anna

Avslutar med en kvällsbild från vackra Hudene.

Kväll i Hudene

Liknande inlägg:

Matlagningskväll rolig teambuilding på Trollabo Kvarn

Idag kom äntligen vår skylt & jag menar äntligen för nu har vi jobbat med Kvarnen sedan 2007 och nu börjar ännu några bitar att falla på plats. Den blev så fin och jag är nästan löjligt stolt över den. Nu hänger den på vår nya mjölkpall och det saknas bara lite blommor & några mjölkkannor.

Ikväll har Johan haft en personalgrupp på matlagningskväll. Det innebär att man under Johans ledning får laga en tre rätters middag. Ett trevligt sätt att lära känna sina kunder & kollegor under lite annorlunda former. Kvällens gäng lagade: Sparris med gubbröra # # # Mixed grill med salt bakade potatis, avokado & jordgubbssallad & två såser # # # Rabarberconsumé med kardemummakräm

Vill du veta mer så ring mig så berättar jag mer 0513-233 24

Nu säger jag god natt och önskar er alla en god natts sömn!

//Anna

P.S. Imorgon är det premiär på årets MC fika så nu håller jag båda tummarna för uppehåll & helst lite värme imorgon.

 

Liknande inlägg: