Cykelfest för Barncancerfonden

CykelfestDen 29:e maj har vi beställt vackert väder för då blir det cykelfest på Trollabo Kvarn så samla dina vänner och pumpa däcken och ta en cykeltur, lång eller kort, till oss på Kvarnen.

Det blir cykelpris på kakbuffén och räkmackor men det bästa är att ju fler cyklar som besöker oss desto mer pengar till Barncancerfonden. För varje cykel som kommer till oss ger vi 10:- till Barncancerfonden. Så nu hoppas vi på massor av cykelgäster så det blir mycket pengar till Barncancerfonden.

Cykelpriser den 29:e maj

Trerätters söndagsmiddag: 240:- (ord.pris 275:-)

Räkmacka, kaffe & kakbuffé: 150:- ( ord.pris 199:-)101

Kakbuffé & kaffe: 90:- (ord.pris 124:-)

Kaffe & bulle: 35:- (ord.pris 44:-)

Så förena nytta med nöje cykla till vackra Hudene, fika på vår fina kakbuffé och bidra till forskningen om barncancer.

Varmt välkomna!

Liknande inlägg:

Vad är självkänsla?

Jag har en egen anledning till varför jag ville anordna en föreläsningskväll om självkänsla & självförtroende på Trollabo Kvarn.

Jag har som vuxen alltid sett på mig själv som en trygg person med gott självförtroende, men någonstans längs resans gång har jag börjat fundera på hur sant det egentligen är.

Jo jag är trygg så till vida att jag utan problem kan stå framför 100 eller 200 personer och hålla tal eller föredrag. Har heller inga problem med att känna stolthet och självförtroende inför vårt arbete på Trollabo Kvarn. Tycker faktiskt att jag är riktigt duktig på att sälja in vårt företag & våra produkter när jag är ute i olika nätverk osv osv.

Men när vi kommer till Anna, alltså det som är jag på riktigt insåg jag rätt nyligen att jag inte alls var så trygg och säker som jag trodde. När jag för ett år sedan skaffade mig en coach ställdes jag inför en rad olika frågor och skrämmande snabbt insåg jag att det här med självförtroende och självkänsla var två helt olika saker. För när det var jag som stod i fokus och inte någon produkt eller roll blev det genast knepigare. När jag skulle säga att jag var bra eller duktig på något så bara knöt det sig och jag fick ur mig något krystat som att ”Jo jag är väl snäll”. Det där lilla ordet ”väl” smög sig gärna in varje gång jag skulle beskriva mina bra sidor eller så berättade jag om någon god egenskap men avslutade med två negativa.

Nu har jag övat och ja jag har blivit bättre men varför är det så svårt att vara nöjd och stolt över sig själv? Med två underbara döttrar vill jag ju vara en bra förebild som är lika stolt över mig själv som jag är över dom. För som en vän sa självkänsla sitter i hjärtat och självförtroende i hjärnan och så är det verkligen för mig.

Maria Flanagan Sundqvist (283x375)

Så när Maria Flanagan Sundqvist kommer till oss den 22 april hoppas jag att mitt hjärta ska få hjälp att bli lika starkt som min hjärna.

Rubriken för kvällen är ”Ta mer plats i ditt liv”, Maria talar om självkänsla och självförtroende och ger olika exempel. Du kommer också få konkreta tips på hur du kan jobba på din egen självkänsla.

Och vad är vinsten för DIG om du vågar ta större plats i ditt eget liv.

Kvällen riktar sig till alla åldrar men att vara ung idag är tuffare än någonsin och att stärka självkänslan hos våra ungdomar är en de viktigt uppgifter vi föräldrar har, därför har vi valt att ha specialpris på kvällen för studerande så ta tillfället i akt och lyssna på den här viktiga föreläsningen tillsammans med ditt barn. Vi avslutar kvällen med fika då det blir tid för frågor och samtal.

Tid och plats: Trollabo Kvarn 22 april 19.00-21.00

Pris: 220:- vuxna, 150:- studerande

Anmälan: info@trollabokvarn.se eller 0513-23324

Hoppas att vi ses!

// Anna

Anna (640x427)

 

 

 

 

Liknande inlägg:

Träning och hälsa på Trollabo Kvarn

Sista april förra året tog mitt liv en en ny och spännande vändning när jag träffade Chatrine Schander Ljungquist som blev min coach och tränare. Jag ändrade på min kost och började äta, fick till nya sunda vanor som innehöll daglig motion och resultaten kom snabbt i form av bättre kondition, starkare muskler och minskat midjemått och jag kände mig verkligen motiverad.035

Som alla som upptäcker något nytt vill man dela med sig till andra så de också ska få uppleva samma häftiga känsla. Så i höstas hade Chatrine & jag en inspirationskväll på Kvarnen med fokus på kost och träning, kvällen blev väldigt lyckad och vi fick mycket positiv respons. Kvällen gav oss blodad tand och bestämde oss för att nästa gång kör vi en hel dag med mer av allt – träning, föreläsning och mat!

Och nu är det äntligen dags, den 13 april kör vi en heldag med god mat, träning och inspirerade föreläsning. Igår var Chatrine här för att reka lite och vi kombinerade mitt träningspass med en promenad i de vackra Hudeneskogarna, promenaden gav rosiga kinder och många skratt, träningen gav ömmande rumpa och ljumskar.

Men nu vet jag lite mer om dagen och upplägget, jag tror jag vågar lova att alla kommer hitta sin utmaning. Chatrine jobbar med funktionell träning så att det kommer bli en dag där du får utmana dig själv på dina villkor kan jag lova. Ni kommer inte att behöva hålla mitt snigeltempo 🙂

Vi kommer börja med ett stretchpass som även kommer fungera som lite uppvärmning sedan blir det mellanmål012 och genomgång av dagen, därefter väntar 1 timmes styrkepass bland stock och sten. När vi är lagom möra i armar och ben tar vi oss tillbaka till kvarnen för en god nyttig och närande lunch. Efter lunchen får maten smälta lite medan vi lyssnar på ett föredrag med tips om träning och kost. Sen kommer den riktiga utmaningen för mig, konditionspasset. Ni andra som är med kan väl försöka plocka upp mig om jag ligger i nått dike och inte orkar röra mig mer så jag kommer med på promenaden tillbaka till Kvarnen och det avslutande fikat.

Några saker att tänka på:

  • Vi kommer var ute hela dagen så välj bra kläder
  • Bra handskar vi kommer träna på på marken, Chatrine har med liggunderlag men det kan vara skönt att ha något på händerna
  • Meddela om ni har någon specialkost eller allergi, alla måste bli mätta så vi orkar träna
  • Ombyte, vi har beställt sol men ibland kan det bli miss vid leveransen
  • Meddela om du har problem med några rörelser, dålig rygg, ont knä eller något annat

Hela dagen kostar bara 500:- så passa på att skämma bort dig själv med en riktig energiboost, anmäl dig på info@trollabokvarn.se

Hoppas vi ses!

//Anna

 

 

Liknande inlägg: