Att hitta balans i livet

Mitt liv har varit rätt stressigt & tungt det senaste året. För mig har det betytt att jag slarvat mer än vanligt med både motion & mat.

Till följd av mitt slarv hade kilona börjat smyga sig på, konditionen var urusel och ingenting i garderoben satt snyggt längre. Till slut kommer man till en gräns där man antingen vill ge upp helt eller verkligen ta tag i sin hälsa. För mig kom den gränsen den 17 april i våras. Lite halv desperat skickade jag ut ett nödrop på Twitter med följande innehåll: ”Finns det någon som vill coacha ett hopplöst fall?” Dom orden skulle förändra mitt liv.

Jag fick kontakt med en underbar kvinna från Jönköping som har varit mitt stora stöd i jakten på ett friskare & piggare liv. Jag hade tre krav när vi började 1) Inget gymkort 2) Ingen våg 3) Ingen diet – jag ska kunna äta allt som resten av familjen äter. Chatrine och jag klickade direkt och hon förstod hur min livssituation såg ut och hjälpte mig utifrån den. Min största utmaning var att börja äta. Visst låter det skrattretande 38 år gammal, 22 år i restaurangbranschen och studier i näringslära men att i praktiken äta rätt kunde jag inte. Det var verkligen en utmaning att få in riktiga mellanmål & att äta överhuvudtaget under långa stressiga söndagar, men det gick. Nästa steg var att börja bygga upp min kondition och styrka och där fanns det mycket att arbeta med vill jag lova. Men lyckan den dagen jag kunde se en tricepsmuskel på min arm är obeskrivlig. Ringde överlycklig till Chatrine och berättade att jag hittat en ny muskel, varpå hon svarade lite torrt att hon misstänkte att den funnits där i ungefär 38 år, bara väl gömd.

Chatrine kom in i mitt liv med kunskap, glädje & massor av inspiration, det har inneburit att jag idag är en bra bit på väg mot mina mål, något jag är väldigt stolt över.

Under en av våra samtal föddes idé att låta fler få ta del av Chatrines enorma energi och glädje samt hennes kunskap om hälsa och kost. Därför bestämde vi oss för att tillsammans anordna en inspirationskväll på Kvarnen. En kväll där man förutom en spännande föreläsning ska få god och nyttig buffé med lätta och snabba rätter. För att du ska kunna laga det hemma får du med dig recepten hem.

Om du är vill få konkreta tips om att hitta balans i tillvaron & höra lite mer om min resa tycker jag att du ska komma till Kvarnen den 10 oktober kl 19.00. Anmäler dig gör du på info@trollabokvarn.se Kostnaden för föreläsning & buffé är 200:-

Varmt välkommen att inspireras!

//Anna

Liknande inlägg:

2 reaktion på “Att hitta balans i livet

  1. Pingback: En dag med träning och hälsa på Trollabo Kvarn

  2. Pingback: Vad är självkänsla? | Trollbokvarns blogg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *