Västsvensk Mersmak

I februari började vi vår utbildning med Västsvensk Mersmak och 6 utbildningsdagar senare är vi klara och godkända. Det har varit en mycket rolig och inspirerande resa där vi har lärt oss mycket om hur vi vill driva vår restaurang när det gäller råvaror och servicenivå. Vi har också fått upp ögonen för nya producenter i vår närhet vilket är jättekul, något som är ännu roligare är det gensvar som vi fått från er gäster.

Hela gänget

Så nu i måndags var det dags för vår sista träff, vi samlades i vackra Bohuslän på Smögens havsbad där det var utdelning av diplom, skylt och vackra blommor.

Västsvensk Mersmak

Efter själva certifieringen blev det en god fyra rätters meny med ett tydligt lokalt tema. Med så många matmänniskor vid samma bord är samtalsämnet rätt givet, mat, mat och lite mera mat.

Getost med senapskokta päron

Bjuder på en bild av den goda getosten med senapskokt päron.

Nu börjar det riktiga arbetet med att genomföra alla planer vi har för att görs Trollabo Kvarn ännu bättre.

Liknande inlägg:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *